Invitasjon til seminar og Generalforsamling 2020

Tradisjonen tro avholdes det organisasjonens årlige seminar og Generalforsamling i Åsane senter i Bergen. Datoen er satt til lørdag 7. og søndag 8. mars 2020.
Vennligst, legg merke til påmeldingsfristen, 27.01.2020.

Iphone er blitt en viktig del av mange synshemmedes hverdag. Derfor ønsker vi å konsentrere oss om apper og funksjoner, som kan gjøre livet litt lettere for oss. Tekstredigering, betalingsløsninger og smarthøytalere er temaer vi vil se nærmere på.
Yngve Stiansen, bl.a. kjent fra YouTube-kanalen «Hverdagsteknologi for synshemmede», vil snakke om generell redigering av tekst med VoiceOver. Magnus Lyngstad Kroken og Rune Breck, vil snakke om smarthøytalere og sikkerhet.

Bruk av kamera er noe mange synshemmede ser på som unødvendig. Det kan være til god hjelp til f.eks. lesing av strekkoder og scanning av tekst. Dette er et tema vi også skal se nærmere på. Vi vil også ha workshops, der vi berører temaene betalingsløsninger, apper for streaming av tv og reiseapper. Det vil også bli rikelig anledning til å jobbe med temaet tekstredigering. Se detaljert program nederst i e-posten, og vedlagt.

Egenandel
I år har vi valgt å ikke ha egenandel for seminaret. Dette fordi prisen på overnatting er noe høyere enn tidligere år.

Påmelding
Det er sendt e-post til alle medlemmer med flere detaljer om overnatting og felles middag.
Har du spørsmål, eller ønsker å melde deg på, kan du kontakte Mehmed på e-post: post@ise.no eller på mobil: 934 46 597 (helst etter kl. 16:00).
Påmeldingsfrist mandag 27. januar 2020.

Ved påmelding ønsker vi å vite følgende:
- Navn
- Telefon
- E-post
- Behov for spesiell diett
- Om du trenger overnatting
- Om du trenger overnatting fra fredag til lørdag, eller kun lørdag til søndag
- Om du har med førerhund
- Hva slags smarttelefon du benytter

Da håper vi å se deg på seminaret!

Med vennlig hilsen
kurskomiteen
Mehmed, Lise og Steinar